Douchbags hookup system. sammensatte tasker fra 
douchebags

Hook-up system fra Douchebags

En af de fedeste ting ved Douchebags er deres patenterede hook-up system hvor du kan sammensætte dine tasker. Det sikrer at du kan flytte vægten fra skuldrende og køre det på hjul i stedet for. De kraftige G-buckles gør det nemt at sammensætte dine tasker med en hvilken som helst af de større Douchebags rejsetasker med hjul.

Medbring mere og slæb mindre

Du kender situationen, hvor du står på stationen og skal skynde dig ind i toget med alt for meget bagage. I farten taber du den ene taske, og toget er lige ved at køre for næsen af dig. Heldigvis når du med, men nu er du helt svedig efter kampen og besværet med bagagen. Det kan du nemt undgå med det smarte hook-up system fra Douchebags. Sæt bagagen sammen, så det er super nemt at bevæge sig rundt med. Du undgår besværet med at skulle bære for mange tasker, og du kan i stedet nyde bekvæmmeligheden af kun at trække en enkelt taske.

Se alle douchebags her
Sammensæt tasker fra douchbags, med det patenterede hookup system

Patenteret hookup system

Douchebags har som mål at redefinere, hvordan vi rejser. Det patenterede hook-up system er er stor del af at opnå det, og væsentligt er det, at alle rygsække nemt kan sammensættes med de større rejsetasker – både skitasken The Douchebag og kufferterne Little Bastard og Big Bastard. Den mindste rygsæk The Base kan endda sammensættes med håndbagage kufferten The Aviator.

Sammensæt tasker på kryds og tværs af modeller

Med Douchebags hook-up system kan du nemt sammensætte to eller flere tasker, så du kan trække dem rundt med kun en hånd, så den anden altid er fri. Her kan du finde dit eget hook-up. Vælg mellem en lang række størrelser og farver og sammensæt tasker til dit eget perfekte Douchebags setup.

- se alle taskerne her -
Douchbags hookup system, sammensæt dine tasker fra douchebags