1-2 dages leveringGratis ReturneringFri Fragt over 500krKundeservice: +45 35308040
Luk
Deus Ex machina I 2009 mødtes de to sportsentusiaster, norske Truls Brataas og svenske Jon Olsson, tilfældigt på en surf tur i Norge. Som to rundrejsende sportsudøvere havde de begge to utroligt meget grej med rundt på deres forskellige ture og destinationer. Og mindst ligeså mange udfordringer med at få pakket deres grej ordentligt ned. De besluttede sig derfor omgående for sammen at udvikle tasker, der ville gøre livet for rejsende bedre ved at redefinere rejsegear.
 
I dag designer og producerer Douchebags et funktionelt, stilfuldt og fokuseret taskeprogram, som med et fuldent line up af rejsetasker, hverdags-packs og accessories, har formået at kombinere prisvindende innovation og funktionalitet med stil og kvalitet i et ellers stillestående taskemarked.

Douchebags

Douchebags

Douchebags

Køb Douchebags hvis du skal bruge en smart gennemtænkt rejsetaske med unikke detaljer og løsninger, der kan holde til at blive brugt. Douchebags bliver designet og produceret ud fra tanken om, at det skal være den perfekte rejsemakker, der aldrig vil lade dig i stikken.

Douchebags tasker er designet med funktionalitet i fokus

Douchebags udvikler design og produktion i samarbejde med alt fra skiløbere, snowboardere, surfere, flypersonale samt det norske militær, for at sikre at alle detaljer og hver eneste taske er let, stilfuld og sikker. Det har resulteret i en produktrække, der gentagne gange har høstet priser for både design og brug.

Tasker til et hvert formål

I dag kan du købe Douchebags tasker, der er perfekte til alle former for rejser. Alt fra en lille The Hugger rygsæk over en smart udtænkt The Aviator rejsekuffert til den originale The Douchebag skitaske. Brug også dine Douchebags tasker i hverdagen. Du vil elske de små detaljer, stærke materialer og unikke løsninger. Packyard fører et stort udvalg af Douchebags’ tasker og tilbyder også de unikke limited editions, som Douchebags sender på markedet.

Gå til top