Din kurv
Luk alternativer Ikon

Black Weekend hos Packyard

BLACK WEEKEND HOS PACKYARD

Er du klar til den store shopping dag? Hos Packyard er vi i fuld gang med at forberede os til den største black weekend i Packyards historie. Vi lover at der er masser af gode tilbud her på webshoppen og ligeledes i butikken på Elmegade i København.

DELTAG I KONKURRENCEN OM ET GAVEKORT PÅ 1000,-

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder og deltag i konkurrencen samt få mulighed for ekstra rabatter i black weekend dagene. Vinderen trækkes d 26 November 2020 kl 11:00 og får direkte besked på mail.

INFORMATION OM TILBUD

Vi starter tilbudene torsdag d. 26/11-20 kl 00.01, og det varer indtil 30/11-20 kl 24.00

Hos Packyard har vi altid samme priser online som i butik, det vil derfor være muligt at købe black weekend tilbud i butikken på Elmegade 20 i københavn. Samt vores online butik her på packyard.dk. OBS! bemærk at der kan være nogle varer der ikke findes i butikken, da de kun er tilgænglig på vores lager uden for byen.

HVILKE TILBUD KAN DU FORVENTE?

Vi kan ikke løfte sløret for alle vores tilbud, men vi kan garantere at næsten hele shoppen bliver sat ned med 10-70%. Du kan forvente ekstra store besparelser på både Douchebags, Zanerobe, Retrosuperfuture samt sneakers og overtøj.

ER DET MULIGT AT BYTTE BLACK WEEKEND GAVER EFTER JUL?

Ja, du kan købe produkterne som julegave, vi har forlænget returneringsfrister i forbindelse med Jul. Alle ordre lagt fra d 25/11-20, kan returneres frem til d. 20/1-21.