Det amerikanske workwear brand står klar med den nye AW21-kollektion, der byder på bukser, skjorter, fleece & dunjakker, i rå materialer og dæmpede jordfarver. AW21 er inspireret af 70'ernes amerikansk outerwear & workwear, med tekniske features til vintervejret. Udover Stan Ray’s velkendte tunge bomulds essentials, ser vi i denne kollektion spændende features, såsom vandtæt tech-nylon og varme fleece-lag.

 

DUNJAKKE FRA STAN RAY

stan ray down jacket

 

Med Stan Ray’s Down Jacket er du klar til sæsonens kolde klima. Jakken er kommet i to stærke colourways i et mat finish, grøn og beige, som en del af sæsonens farvetoner. Jakken er udstyret med en aftagelig hætte, to store ydre lommer og en inderlomme. Den vandtætte nylon skal & certificerede andedun, holder dig varm og tør gennem alt slags vejr. Perfekt til en tur ud i vinterlandskabet.

FLEECE FRA STAN RAY

stan ray aw21 fleece

I Packyard elsker vi lag på lag ! Fleece fra Stan Ray er det perfekte bud på et stilfuldt men også praktisk indspark til din efterårsgarderobe. De bløde fleecematerialer holder dig varm, og kommer med tre lommer til opbevaring, samt en to-vejs lynlås for en optimal bevægelighed. Den populære High Pile Fleece, er i år opdateret med en slidstærk albue- og skulderlap, som du let kan hive en jakke over. Kombiner Stan Ray’s Fleece Layers med efterårsgarderoben, og vær forberedt til de faldende temperaturer.

STAN RAY PAINTER PANT

Painter Pant Navy

Painter pant fra Stan Ray, er en af de ikoniske modeller fra det amerikanske workwear-brand, som altid vil være at finde på kollektionerne. Sæsonens Painter Pant kommer i et tykkere 14oz Canvas materiale og en forvask som gør dem klar til brug, lige fra de bliver taget af hylden. De ikoniske sidelommer, den stærke tre-dobbelte syning og rå materiale gør buskerne udholdende til ethvert outdoor eventyr. 

Sammensæt dit outfit, og tag med Packyard på en tur fra Urban til Outdoor, se alle Stan Ray produkter her

Mikkel Sørensen