Hos Packyard er vi stolte af at kunne præsentere den helt nye efterårs- og vinterkollektion fra Elmer, som indeholder alle vores favorit handsker i nye, sprøde farver. Vi har naturligvis også sørget for restock af de populære bestsellers.

Elmer by Swany's Historie

Elmer by Swany har historie, der strækker sig helt tilbage til det 19. århundrede, da en ”craftsman” ved navn Elmer Little flyttede til Gloversville i USA, hvor han skabte sit eget firma “Elmer Little & Sons”. Kombinationen af højkvalitets-dådyrlæder og en sans for detaljen, banede hurtigt vejen for Elmer Littles succes, og virksomheden blev hurtigt en af USA’s førende handskemagere.

Fleece handsker fra Elmer

I dag har Elmer slået pjalterne sammen med det japanske firma Swany, der har bygget videre på traditionen og håndværket. Elmer by Swany producerer handsker, fusioneret af den japanske æstetisk med sans for mode og outdoor, sammen med det traditionelle amerikanske håndværk. AW21-kollektionen byder på både klassiske læderhandsker, vindtæt nylon, vandtætte membraner og andre teknologiske materialer, der er med til at holde hænderne varme vinteren over – og naturligvis altid fuldstændig alignet med din stil!

Kollektionen AW21 - Handsker i læder, dun, nylon, GORETEX mm.

Elmer by Swany læderhandsker, varme dun, vindtæt nylon og vandafvisende GORETEX holder dine hænder varme i alle vejrforhold. Uanset om den står på sneboldskamp i parken, en cykeltur gennem byen i regnvejr eller blot en gåtur med hunden og en kop kaffe i hånden, har Elmer by Swany handsker og vanter det du har brug for. Find vores store udvalg her.


Restock på Elmers bestsellers

Efteråret er over os, og vinteren står for døren. Vi kan allerede nu mærke, at cykelturen til arbejde kalder på varmere hænder, ligesom gåturen også er begyndt at give kølige fingre.

Hos Packyard sørger vi for, at du har de bedste forudsætninger til at holde hænderne varme med Elmers bestsellers. De populære former og farver er igen fyldt op, og du finder udvalget her.

Mød redaktionens top 3 Elmer by Swany handsker

NAKA

naka city 2 glove

Elmer Naka City 2-handsken er let, vindtæt og touch skærm kompatibel, så de fungerer på enhver skærm, hvilket gør det nemt for dig at sende beskeder og ringe. Du kan endda vælge at bruge dem som enten luffer eller handsker, alt efter hvad du skal lave! De er lavet af genbrugspolyester og kommer i forskellige sprøde nuancer, så de passer problemfrit ind i enhver garderobe.

Se vores udvalg af NAKA – pris 500,- DKK

SOTA & MIYO

 sito elmer handsker teddy wool

Teddy Wool Pile handsker og luffer med ribbede manchetter holder hænderne varme og tilføjer et blødt outdoor udtryk til din stil. Sota og Miyo fra Elmer by Swany kommer i rolige jordfarver og er kompatible med touchskærme, så du ikke behøver blotte fingrene for kulden, når skal ringe og bestille take-away til dig og vennerne mens du lufter hunden.

Se vores udvalg af SOTA & MIYO – pris 500-550,- DKK

KOSUKO

kosuko luffe fra elmer by swany

Tål det du ikke kan undgå med GORE-TEX vandtætte/åndbare indsatser, der hjælper med at isolere mod de kolde vinterdage. Hold forbindelsen til din telefon på farten med klasseførende touch skærm kompatibilitet til at besvare beskeder og tweets uden at tage handskerne af. Bløde, justerbare håndledslukninger er kirsebærret på toppen af kagen!

Se KOSUKO – pris 1200,- DKK

Ønsker du funktionelle handsker, hvor kvaliteten ikke er til at tage fejl af, og designet er æstetisk nøje gennemtænkt, så behøver du ikke lede meget længere. Elmer by Swany er det rette valg og køb. Du vil ikke fortryde det.

Mikkel Sørensen