Grundlagt i Italien 2007 af Daniel Backerman. Retrosuperfuture er blevet meget populær for sin eklektiske samling af farverige solbriller.

Startende fra en klassisk, ren silhuet har Retrosuperfuture gradvist opbygget sin imponerende samling, der i øjeblikket består af en lang liste af tidsløse, og alligevel banebrydende former. Silhuetter som Flat Top, Ciccio, América, W eller tydeligt feminine modeller som Lucia og Drew er blevet grundstenene til Retrosuperfutures kollektioner. Retrosuperfuture står nu som et af de mest frygtløse moderne brillefirmaer.

rsf_solbriller

Retrosuperfuture solbriller er fuldkommen håndlavet i Italien hvor Retrosuperfuture samarbejder med nogle af verdens bedste briller fabrikanter, der er kendt for deres eksperimenter med nye produktionsteknikker, materialer og detaljer. Derudover samarbejde Retrosuperfuture med eksklusive linsefirmaer som tyske ZEISS og italienske Barberini der tilføjer Retrosuperfutures briller et lag af øjenbeskyttelse af høj kvalitet.

rsf_solbriller

SS21 Sun Collection

I denne sæson har RETROSUPERFUTURE ramt essensen af den moderne briller i en strømlinet samling af ikoniske ”pieces”. Ved at blande avanceret æstetisk og forbinde det med en forpligtelse til hverdags brug, pasform og funktionalitet skiller RSFs briller sig ud som et par ægte moderne briller med kant.

For SS21 sæsonen har RSF skabt seks nye silhuetter. Disse nye silhuetter er designet med omhyggelig opmærksomhed på detaljer og et ønske om at skabe former, der er både unikke og innovative - i tråd med RSFs DNA - samtidig med at de tilbyder en smigrende pasform til daglig brug.

rsf_solbriller

Den mere klassiske, tidløse æstetik er fanget af Racer og 1968 modellerne. På den anden side er Mega og Oltre to overdimensionerede former uden at gå på kompromis med komfort og pasform. For en mere legende, kantet tilgang har RSF skabt Teddy, Atena og Cocca, som er kendetegnet ved øjeblikkeligt genkendelige former, der oser af RSF-karakter.

rsf_solbriller

En omhyggeligt afbalanceret samling, disse syv nye silhuetter blev opfattet som signaturstykker og produceret i en række farver. I ægte RSF-stil tilbyder hvert stykke både klassiske, tidløse finish som sort og RSF Havana samt tilføjelsen af mere legende, livlige farver som lyseblå tonede linser, varmebrune toner, smørhvide acetater og lilla linser.

Mikkel Sørensen