Nuptse 1996 Retro Jacket – velkommen tilbage. Et glædeligt gensyn fra 90’erne.

Nuptse har din ryg – uanset hvad vejret byder på. Den ikoniske jakke, med sin firkantede silhuet er designet i Colorados højland første gang for 20 år siden, og nu tilbage i flotte farver med originalt skinnende ripstop kombineret med en pak bar hætte – mere stilfuld end nogensinde før. Nuptse jakken fra the North Face er et must-have i enhver overtøjsgarderobe. Bestil din i dag og vær sikker på at forblive stilfuld på alle dine udflugter!

Historien om Nuptse jakken startede i 1996, men fortsætter stadig i dag.

Den originale Nuptse-jakke blev skabt til ekstreme forhold på Mount Everest, men blev meget hurtigt et globalt hit blandt både atleter og urbane opdagelsesrejsende, takket være dens ikoniske design med unikke look, vandtætte egenskaber og dunisolering, som holder dig varm. 

Det er ingen hemmelighed, at vi er store fans af The North Face. De altid gennemførte produkter i slidstærke materialer danner rammen om de bedste udstyr til atleter og moderne opdagelsesrejsende.

Vi har udvalgt to fantastiske versioner af Nuptse jakken til jer. Byd velkommen til ”Porcelain Green” og ”Military Green”, og vent ikke for længe, hvis du kan lide hvad du ser – Nuptse har det med at være meget populær, og vi forstår hvorfor!

Køb din jakke i dag, og vær med på The North Face’s mission om at inspirere til en global bevægelse af udforskning.

se alle nuptse jakker her!
Packyard Store