Tal, bogstaver, ord? Alt har en mening og en betydning.. og dermed en historie.

Denne historie starter i 1981, da Newline grundlægger Helge Petersen under sin tid i Jægerkorpset en dag hænger i en faldskærm mellem himmel og jord og funderer over, hvorfor hans tøj er vådt, mens faldskærmen knastør. Helge’s rejse indenfor active wear starter lige der, og tre årtier senere er HALO en hyldest til Helge og Newlines historie.

HALO – High Altitude, Low Opening

En af to faldskærmsudspringsteknikker, hvor udspringeren åbner sin faldskærm i lav højde efter et stykke tid med frit fald. HALO. En metode militæret fra et transportfly bruger til at levere militærpersonel, militærudstyr og andre forsyninger.

HALO byder på innovativt design i høj kvalitet med stærk inspiration fra Jægerkorpset. Designet er tidløst, robust og aktuelt sæson efter sæson. HALO er skabt til passionerede og selvsikre individer for hvem træning er en dedikeret og holistisk livsstil. At iføre sig HALO er et bevidst valg og frem for alt et personligt statement.

halo newline campaign image

ATW – Aalborg Tactical Wing

Navnet på bygningen, hvor specialstyrkernes faldskærme repareres og godkendes på Flyvestation Aalborg. Faldskærmene er lavet af nylon, og alle ATW styles fra HALO er tech-wear udført i syntetiske, dry-fit materialer.

newline halo behind the scenes

223 – Bygning 223 på Air Force Base Aalborg

Det er her, at den ansvarshavende rigger som pakker faldskærmene’s værksted hører til. Bygning 223 er også hjemsted for træning af soldater som skal udføre luftmissioner for de bevæbnede styker.

HALO bringer funktionalitet og urban æstetik til næste niveau – stærkt inspireret af det danske Jægerkorps.

Silhuetterne er maskuline, minimalistiske og målrettet skandinaviske firstmovers, der dyrker det enkelte og det multifunktionalitet.

halo jacket black

FUT – Fysisk Uddannelse og Træning

En militær forkortelse for det originale træningsprogram, som mange soldater har gennemtrænet gang på gang i militæret.

Specialoperationsstyrkerne er den militære elite og denne er derfor ekstremt selektiv, ligesom konkurrencen om optagelse er hård. Det er enormt krævende, både mentalt og fysisk, at deltage i selektionsforløbet og blive elitesoldat. Kun omkring 10% klarer sig igennem og bliver fuldgyldige medlemmer af korpset.

video stills halo by newline

HALO er styrke, præcision og funktionalitet – skræddersyet til den målbevidste atlet, der ikke ser træning som en hobby, men en livsstil. Det dedikerede sportsmenneske, der sætter høje krav til sig selv og har en sand passion for at være aktiv.

newline fleece and halo cap

Packyard Store