MANASTASH nye AW21 kollektion

Designet i Tokyo, inspireret af deres oprindelse langs kysten af det nordvestlige Stillehav – Manastash Ridge er navnet på en lang anticline i Cascade Mountains som brandet er navngivet efter. Manastash producerer tøj, der er yderst funktionelt, med ikke mindst bevægelse i tankerne, men også kærlighed for moder Jord og stil.

manastash aw21

Manastash tror på en universel forbindelse til dem, der forfølger deres lidenskaber i det naturlige miljø. Med en filosofi, der er rodfæstet i den udendørs livsstil, producerer Manastash ansvarligt med bæredygtige, miljøvenlige materialer såsom hamp, genbrugsbomuld, -nylon og -fleece for at minimere deres miljøfodspor.

Redaktionen hos Packyard fremhæver her et par styles fra denne efterår/vinter kollektion

Manastash Monster 700 V2 puffer

monster 700 tan

Denne parka er designet til de koldere måneder forude og har en overdimensioneret hætte med en høj halsåbning, så du kan søge ly mod kulden. Monster 700 V2 jakken fra Manastash er lavet af nylon ripstop stof med en vandafvisende finish og Thinsulate™ dunfyld isolering. Jakken har en tovejs lynlåslukning foran, hætte med vindbeskyttelseskrave og justerbare snore, to skrå frontlommer med lynlås og en enkelt brystlomme. Lige manchetter med justerbare velcro-faner og en lige søm.

Denne jakke vil komplimentere hvilken som helst garderobe og give dig et lækkert og fresh vinter outdoor look.

Pris: DKK 3700

KØB HER

Manastash Chillimesh L/S T-shirt

manastash chill mesh

Den populære chillimesh dobbeltsidet jersey fra Manastash er nu tilgængelig som en langærmet t-shirt. Det tekniske stof afleder fugt og tørrer hurtigt, hvilket gør det fantastisk til aktivitet såvel som at slappe af. T-shirten er skåret med en behagelig pasform og 90'er inspirerende ovalt logo i retrostil på tværs af ryggen.

Match Manastash Chillimesh L/S T-shirt med dine yndlings bukser!

Pris: DKK 600,-

KØB HER

Manastash Mt. Gorilla Jacket

gorilla fleece from Manastash

 

En klassisk teddy fleece jakke lavet af 100 % genanvendt polyester, med custom Manastash vindtæt bundet fleece samt deres originale Hemp Cotton Ripstop stof på krave, skuldre og brystlomme.
Fra bjergene til byen vil jakkens olivengrønne design ikke se malplaceret ud. Den vil også holde dig komfortabelt isoleret, mens du udforsker, takket være et åndbart mesh-interiør, en blød tragthals og en tovejs lynlåslukning, som fanger og holder på varmen.

Pris: DKK 2600,-

KØB HER
Packyard Store