i anledning af Stan Rays's 50 års jubilæum har de produceret en kollektion af eksklusive produkter til minde om at det er 50 år siden brandet blev grundlagt. Ved hjælp af 'deadstock' stoffer, fundet på Stan Rays fabrik i Crockett, Texas, har Stan Ray skabt unikke fortolkninger af tre klassiske modeller: OG Painter Pants (ved hjælp af fotostalk og Realtree-stof), Tote Bag og deres 4 Pocket Jacket.

stan ray trousers

Stoffet blev oprindeligt lavet tilbage i 1980'erne - i de tidlige dage af moderne jagtcamouflage, da jægere gik væk fra at "klassiske" militærdesigns til at skabe deres egne mønstre, der passede til deres miljø. Tigerstriber kunne have fungeret i Asiens tætte jungle, men det tilbød ikke megen camouflage for jægere, der gemmer sig i Nordamerikas skove - så nye ideer var nødvendige.

REALTREE - "Family, Friends, and the Outdoors"

En ny idé var Realtree - en camouflage, der først blev skitseret af bueskytten Bill Jordan, mens han sad i sine forældres baghave. Inspireret af et gammelt egetræ lagde mønstret kviste og blade over en baggrund af bark - der efterligner 3D-naturen i ægte skov. Selvom dette indviklede mønster ville have været svært at udskrive et årti tidligere, betød udviklingen inden for teknologi, at Jordans design kunne anvendes på alle mulige overflader.

stan ray cross-cut

Succesen med Realtree banede vejen for utallige andre specialiserede jagtcamoer - hver designet til at "gemme" sig i en bestemt version af den amerikanske vildmark, fra tørre ørkener til fugtige flodbredder. Faded Sage blev skabt til rypejægere, mens Photostalk var en fotorealistisk skovcamo til hjorteforfølgere. Begge dele er næsten umulige at få fat i i disse dage, så Stan Ray kunne ikke få armene nede faldt da de faldt over vores disse gamle stoffer – og det gav kun mening at gøre brug af det.

Alt sammen lavet i USA - på den samme fabrik, hvor Stan Ray plejede at arbejde med disse stoffer for alle de år siden - disse stykker er ideelle til dem, der ønsker at blande sig ind i landskabet ... eller skille sig ud i byen. På grund af disse items deadstock-karakter er disse pieces meget begrænsede, så hvis du er ude efter et seriøst stykke camouflage, skal du ikke blive hængende.

stan ray cross-cut

se stan ray - The Deadstock Camo Collection her!
Packyard Store