Hos Packyard ser vi altid frem mod julen. Derfor har vi sammensat en side med inspiration til dine julegaveønsker - samt ideer til julegaven til ham som er altid er svær at finde gaver til. Du både finde den store lækre julegave som han altid har ønsket, samt den lille ekstra gave man altid mangler at få med.

Alt relevant info om Julen

Gode bud på Brands og Kategorier

Amerikansk Streetwear

Casual når det er bedst

Never Stop Exploring

Japansk jeans mærke

Populære sneakers

Canadisk Streetwear

Personalets Julegaveønsker

I slideren finder du Packyards personalets udvalgte julegaveønsker, baseret på hvilke gave vi selv ønsker os!

Find gaven udfra pris

Vi har prøvet at gøre det så nemt som muligt for dig at finde dine julegaver, derfor har vi sat nogle forskille prisgrupper op, (400) er alt op til 400 kr. (800) er mellem 400 kr. og 800 kr. (1200) er alt mellem 800 kr og 1200 kr. Det skulle gerne give et dejligt overblik når man skal holde styr på sit julebudget.

Gaveideer til under 400kr

Gaveideer fra 400 til 800kr

Gaveideer fra 800 til 1200kr

Gaven du ikke havde tænkt på

Hvad med et par nye sneakers?

Hos Packyard finder du et hav af sneakers i forskellige varianter og farver. Herunder har vi givet nogle gode forslag til sneakers til alle typer.

Se alle sneakers her!

Køb gave ud fra persontype

Hvilken type er den du køber gaver til? Hos Packyard gør vi meget ud af skabe et univers, derfor har vi sammensat tre forskellige universer som kunne give inspiration til julegaven - ActivePack, OutdoorPack og SnowPack

Outdoor Gear til turen i skoven

Vi elsker at bruge fritiden i naturen, og derfor finder du altid et fedt udvalg af produkter og gear velegnet til at bringe med på shelterturen. Find brands som Yeti, Nalgene, Snow Peak, Helinox med flere.

Se mere gear her!