FRAGT

ORDRE TIL DANMARK

Hos Packyard får du FRI LEVERING på alle ordre. Du har selvfølgelig også altid muligheden for at afhente ordren i butikken på Elmegade i København. 

 

Vælges afhent i butik, modtager du en mail når din ordre er klar til afhentning.

 

LEVERINGSTID

Alle ordre sendes med GLS. I check ud flowet er det muligt at vælge valgfri pakkeshop, eller at få den leveret direkte til døren. Leveringstiden forventes at være mellem 1-3dage.

Sælger afsender ordren fra Danmark senest 1–2 hverdage efter afsendelse af ordredato, undtaget herfra er varer, hvor der er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. 

 

ANDET
Når kunden modtager ordren, er kunden forpligtet til at undersøge, at produktet/antallet af leverede produkter svarer til kundens ordre, og at produktet/produkterne og dettes/disses emballage ikke er beskadiget eller på nogen måde ændret. Sælger tager forbehold for leveringstiden i tilfælde af force majeure. 

Sælger skal derfor ikke hæfte i tilfælde af forhold, som fremgår af følgende ikke-udtømmende liste, og som forhindrer eller forsinker sælgers overholdelse af aftalen:

Forstyrrelser i driften som følge af lovgivning.

Handlinger foretaget af stats- eller offentlige myndigheder.
Krigshandlinger Terrorisme
Strejker
Fysiske blokader
Lockouter
Brand og naturkatastrofer

Begge parter er i disse tilfælde berettiget til at få udsat deres kontraktmæssige forpligtelse, indtil problemet er ophørt, eller subsidiært er parterne berettiget til at annullere aftalen helt eller delvist uden, at parterne derved ifalder et ansvar herfor i tilfælde af, at problemerne medfører, at opfyldelsen af de kontraktmæssige forpligtelser bliver mere end seks (6) måneder forsinket. Hvis sælgers levering bliver forsinket med mere end 14 dage, er kunden berettiget til at annullere ordren, og eventuelle beløb, der allerede er betalt af kunden, skal af sælger tilbagebetales til kunden hurtigst muligt og senest 30 dage efter sælgers modtagelse af kundens annullering af ordren.


Annullering kan ske skriftligt og sendes pr. e-mail til: info@playground.dk 

Opdateret: 26/4-2018