1-2 dages leveringGratis ReturneringFri Fragt over 500krKundeservice: +45 35308040
Luk

Garment Project Sneakers

Garment Project er et dansk skomærke som laver casuel sneakers i et minimalistisk look. Skoene er perfekt til en afslappet stil, til hverdag og fest. Garment Project er grundlagt af Kent som tidligere har været ansat hos Nike. Dette kommer til udtryk i designet af de forskellige modeller. Garment Project blev etableret i 2013 og er siden da tonset frem på den internationale sneakers scene. 

Garment Project

Garment Project

Modeller fra Garment Project

Garment Project kom på markedet med modellen Classic Lace, som er kende tegnet ved en minimalistisk tennis model. Classic lace er siden starten af Garment Projects rejse blevet videreudviklet til nu at have den perfekte form og komfort. The Runner er en ny sneaker model fra Garment Project. The Runner er kendetegnet ved at være en smule mere sporty i looket end hvad man normalt ser af sko fra Garment Project. Den er bygget på en klassisk Runner model i neutrale farver. The Runner fra Garment Project fås i 3 farver her hos Packyard.

Dansk sko design produceret I Portugal

Som det fremgår er Garment Project sko tiltænkt dem som mangler en neutral sneaker. Sneakers er blevet mere almindeligt at gå i, og derfor er det også blevet mere acceptabelt at hoppe i et par sneakers på arbejdet. Nogle arbejdspladser er muligvis stadig fra den gamle skole, og her ser vi oftest at Garment Project sko accepteres pga. Det neutrale sneaker design. Garment Project sko er som udgangspunkt altid produceret i Portugal. Men eftersom at Garment Project for alvor er kommet ind på sneaker markedet betyder det også en udvikling i produkt sortiment. Kan skoene ikke produceres i Portugal, må man finde andre fabrikker som er bedre inden for denne kategori.

Stort udvalg i garment Project sko

Hos Packyard er vi glade for Garment Projects da de kan det som de store sneaker brands Ikke kan. Nemlig det casuelle sneaker look. Hos Packyard, holder vi fokus på de klassiske classic lace samt den nye the runner model. SKulle vi ikke have den ønskede model, vil vi gøre alt hvad vi kan få at få den hjem til dig. Stik os gerne en mail på info@packyard.dk.

Gå til top