1-2 dages leveringGratis ReturneringFri Fragt over 500krKundeservice: +45 35308040
Luk

 

The North Face FUTURELIGHT

Defy the Past.

Wear the Future.

The North Face har muliggjort store drømme inden for friluftsliv i mere end 50 år. Det har de gjort ved at prikke forstyrrende til industrien og skubbe grænser for produktinnovation. Og FUTURELIGHT™ er det næste kapitel i den lagrede arv. The North Face FUTURELIGHT blev født i bjergene på grund af specifikke anmodninger fra The North Face globale atleteam som søgte øget ydelse og åndbarhed i deres vandtætte tøj. FUTURELIGHT er den nye type teknologi som gør en ende på denne søgen.

The North Face benytter sig af en produktionsmetode der kaldes nanospinning. Nanospinning skaber fibre i nanostørrelse der tillader overlegen luftgennemtrængelighed mens vandtætheden opretholdes. Nanospinning kombineret med en unik lamineringsproces knytter disse fibre til materialet uden at gå på kompromis med bæredygtighed, åndbarhed, vandtæthed eller holdbarhed. I sidste ende havde de skabt en revolutionerende proces og et innovativt stof der kan tilpasses til at dække enhver atlets behov. FUTURELIGHT ændrer hermed de krav vi stiller til bæredygtigt og teksnisk ski- og ekspeditionstøj.

THE NORTH FACE FUTURELIGHT RELEASE: 01.10.19 KL. 00.00.00

 

The North Face Futurelight
The North Face Futurelight

"futurelight

The North Face FUTURELIGHT

...sætter nye standarder for vandtæthed!

Vandtæt: FUTURELIGHT er udviklet til at performe i alt slags vejr. I forbindelse med udviklingen af dette revolutionerende materiale har The North Face arbejdet sammen med en uafhængig tredjepart under navnet UL, som er et verdenskendt, uafhængigt sikkerhedsvidenskabeligt firma med mere end 120 års ekspertise i at udvilke tekniske materialer og membraner. Resultaterne viste utvetydigt, at The North Face har skabt en ny standard inden for vandtæt overtøj - intet mindre end en revolution inden for teknisk outerwear. Det er innovativt vandtæt, der er uafhængigt certificeret.

the north face futurelight series

...ånder lige så godt som du gør.

Åndbart: The North Face FUTURELIGHT er lavet ved hjælp af over 200.000 små dyser som skaber et ultratyndt lag kaldet en nanomembran. Denne nanomembran sikrer at et ikke hidtil set stor mængde luft kan transportere sig gennem stoffet mens alt vand holdes ude.

the north face futurelight series

...så blødt som som din egen hud.

Blødt: FUTURELIGHT materialet er designet med forskellige vævstrukturer, hvilket gør det ekstremt tyndt, fint og blødt - ikke stift og knasende som vi kender det fra klassiske skal-jakker og skal-bukseer. Uden at gå på kompromis med materialets slidstærke og bæredygtige kvaliteter har the North Face med FUTURELIGHT skapt det mest åndbare og vandtætte stof med den blødeste struktur på markedet.

 

...testet under verdens mest ekstreme forhold.

Holdbart: FUTURELIGHTs åndbare og vandtætte teknologi er testet af The North Faces team af elite bjergbestigere samt ski- og snowboard atleter under de mest ekstreme forhold på Jorden. FUTURELIGHT har bl.a. været med på toppen af ​​Mt. Everest samt testet på den første skiløber nogensinde til at slå sving ned over legendariske Lhotse - verdens højeste bjerg (8516m) på grænsen mellem Tibet og Kina.

 

...med god samvittighed.

Bæredygtigt: The North Face altoverskyggende filosofi og ansvar er at minimere sit miljøaftryk og maksimere produktets ydelse. Og med FUTURELIGHT projektet er det ikke anderledes. The North Face bruger genbrugte materialer, ikke-fluoreret DWR og produktionspartnere med en fælles forpligtelse til bæredygtighed, ansvarlig produktion og øko-drevet innovation. Fra start til slut har The North Face skabt et nyt bæredygtigt materiale, der vil forme fremtidens friluftsliv. Det er den største produktinnovationsindsats nogensinde hos The North Face. Det er en atlet-idé der blev der er blevet til virkelighed - som bevæger friluftsmiljøet på verdensplan og gør kloden til et bedre sted.

Gå til top