Retur

Hos Packyard har vi fri fragt på alle ordre, men for at gøre vores del til miljøet, har vi valgt at tage 29 kr,- for et returlabel

Herunder kan du lavet et returlabel

Vi har fri fragt på alle ordre dog har vi taget en beslutning om at tage 29,- kr. for retur. Dette har vi gjort fordi vi tror på at dette vil resulterer i at man køber mere ansvarligt og med omtanke på miljøet når de køber på nettet.

Bestil og print et returlabel her: https://retur.pakkelabels.dk/packyard

 

REGLER FOR RETURNERING

Kunden har 14-dages fortrydelsesret, der løber fra tidspunktet, hvor kunden eller den af kunden angivne tredjemand, dog ikke transportøren, modtager produktet/produkterne. Kunden hæfter for eventuelle forringelser af produktets/produkternes værdi, som skyldes anden håndtering af produktet/produkterne, end hvad der er nødvendigt for at fastslå produktets/produkternes art, egenskaber og den måde de(t) fungerer på. Dette er blandt andet tilfældet, hvis produktet/produkterne er blevet brugt, slidt, ændret eller vasket, eller hvis de originale tags/mærker er fjernet eller har været fjernet og er sat på igen. Den originale emballage betragtes som en del af produktet/produkterne, såfremt kunden skal udøve sin fortrydelsesret.

For at fortryde købet, skal kunden afgive en udtrykkelig erklæring herom overfor sælger. Kunden kan printe en fortrydelsesformular direkte fra Webshoppen, som kan udfyldes og sendes til sælger på e-mailadressen: info@packyard.dk

UDFYLD FORTRYDELSESFORMULAR HER

 

Ved brug af fortrydelsesretten er kunden forpligtet til at afsende eller aflevere de(t) leverede produkt/produkter til sælger uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter den dato, hvor kunden har givet sælger meddelelse om sin beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Sælger er forpligtet til at tilbagebetale den fulde pris for det/de af kunden returnerede produkt/produkter under forudsætning af, at produktets/produkternes værdi ikke er blevet forringet, som følge af anden håndtering af produktet/produkterne, end hvad der er nødvendigt for at fastslå produktets/produkternes art, egenskaber og den måde de(t) fungerer på. sælger forbeholder sig ret til at modregne en sådan værdiforringelse, fastsat efter sælgers skøn, ved tilbagebetaling af købesummen. 

Kunden afholder omkostningerne til returnering af produktet/produkterne, og de afholdte omkostninger refunderes ikke af sælger. Sælgers tilbagebetaling sker ved hjælp af samme betalingsmetode, der anvendtes ved indbetaling af købsprisen. Køber er ikke berettiget til renter ved tilbagebetaling af beløbet. Tilbagebetaling skal finde sted hurtigst muligt og senest 14 dage efter kunden har informeret sælger om, at kunden ønsker at gøre brug af sin fortrydelsesret. Sælger er dog berettiget til at tilbageholde refunderingen, indtil sælger har modtaget produktet/produkterne retur fra kunden, eller indtil kunden har fremlagt dokumentation for, at Produktet/Produkterne er returneret, alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst. 

Sælger sender en e-mail til kunden, når tilbagebetalingen er gennemført.

Alle vare skal sendes retur til vores butik:

Packyard
Elmegade 22
2200 København N
Att. Packyard retur

NB! Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

OBS! Husk at inkludere enten ordrebekræftelse, ordrenummer eller navn så vi ved hvilken ordre det drejer sig om!