1-2 dages leveringGratis ReturneringFri Fragt over 500krKundeservice: +45 35308040
Luk
narcos x 40s & shorties netflix

Narcos x 40s & Shorties

Vi er stolte over hermed at kunne introducere 40s & Shorties' collab med streaming giganten Netflix som har den legendariske Nexflix serie Narcos som omdrejningspunkt. Narcos omhandler livet og tiden omkring Pablo Escobar og historiens mest berygtede narko karteller. Og den eksklusive 40s & Shorties x Narcos kollektion indeholder alt fra grafiske Narcos styles til gennemførte cut-and-sew items som tager inspiration fra denne æras ekstravagance, vold og uro. 40s & Shorties har skudt kollektionens billeder og film i Medellin og fået lokale folk fra byen til at agere "modeller". Herved har de fanget en helt unik autencitet og har bragt viben tilbage til den tid hvor denne voldsomme og nervepirrende historie begyndte.

Kollektion med udgangspunkt i Netflix 4. sæson af Narcos

Narcos x 40s & Shorties "Muerte Jacket" er inspireret af La Santa Muerte som er en mexicansk og sydamerikansk helgen, der repræsenterer døden som person. Og det er denne folklore figur som de mexicanske karteller tog til sig i tiden omkring Pablo Escobar og som er omdrejningspunktet i Netflix 4. sæson af Narcos. Læg også godt mærke til følgende elementer i collab´et: Narcos x 40s & Shorties "Team Nacional fodboldtrøje" der er inspireret af fodboldholdet som har haft Pablo Escobar som ejer. Samt 40s & Shorties x Narcos "Search Bloc Shirt" hvor der er taget inspiration fra den uniform som de elitesoldater der var pålagt at fange Pablo Escobar havde på.

Efter Narcos´ location scout Carlos Muñoz Portals pludselige død har udgivelsesdatoen af Narcos 4. sæson været uvist. Men det er hermed bekræftet af Netflix - Narcos 4. sæson har premiere den 16. november 2018.

Narcos x 40s & Shorties
Narcos x 40s & Shorties
4. sæson af narcos på netflix med 40s & shorties

Trailer: Netflix 4. sæson af Narcos

Den seneste Narcos trailer lever op til den fremhævede tagline, “The Birth of Mexico’s Drug War.” De nye filmklip fokuserer nemlig på Mexico i begyndelsen af ​​1980'erne hvor "The Medellin Cartel" opstod. Så hvis du er en af ​​dem der har en plakat af Al Pacino som Scarface på væggen er der ingen tvivl om at du vil nyde 4. sæson af Narcos og den dertil hørende kollektion fra 40s & Shorties dystre og gennemførte tone og æstetik. I Packyard ser vi med stor spænding frem til den 16. november hvor 1. afsnit af Narcos 4. sæson bliver tilgængelig på Netflix.

Gå til top