1-2 dages leveringGratis ReturneringFri Fragt over 500krKundeservice: +45 35308040

Brug koden " EASTER20 " se ALLE påsketilbud her!

Luk

HEMEN BIARRITZ

Hemen Biarritz er et undertøj og basic brand som kommer fra Biarritz i det sydlige Frankrig. Hemen er inspireret af de Basiske oldtidskvinder, som eftersigende udstyrede deres mænd med undertøj i høj kvalitet som kunne klare naturens hårdhed under græsningsskifte. Hemen Biarritz ønsker at fortsætte denne tradition, derfor kan du være sikker på at Hemen laver undertøj & basics til mænd i højkvalitets tekstiler.

Økologisk Certificeret Undertøj

Hemen Biarritz går ind for at man som brand skal stå til ansvar for at man sikre en miljøvenlig produktion. Derfor er Hemen stolte af at kunne skilte med at alle deres produkter er lavet af 100% økologiske materialer. Til at understøtte dette er alle produkter fra Hemen Biarritz testet og certificeret af både OEKOTEX (Confidence in textiles - standard 100) samt GOTS (Global Organic  Textile Standard) som begge er de 2 førende certifikater inden for textil-industrien. Undertøjet produceres i Portugal under miljøvenlige og ordenlige forhold.

Hemen Biarritz
Hemen Biarritz

Hemen Biarritz - 1% For The Planet

Som en del af Hemens fokus på en bedre verden har virksomheden bag Hemen Biarritz valgt at være med i 1% For The Planet organisationen. Det betyder at Hemen donerer 1% af deres årlige omsætning til organisationen “1% for the Planet” som arbejder med seks fokusområder: Klima, Dyreliv, Forurening, Mad, Havet & Jorden. Køb undertøj fra Hemen og hver med til at gøre en forskel for vores planet.

Gå til top