Luk

Fragt

Fragt & forsendelse koster DKK 25,- til pakkeshop for køb op til DKK. 500,-. For køb over DKK 500,- er fragt og forsendelse til pakkeshop gratis på alle varebestillinger fra webshoppen. Alle vare afsendes med GLS og leveres til den valgte pakkeshop, som sker under dit indkøbs flow. 

Levering til adresse koster DKK 50,- på alle varebestillinger fra webshoppen, og pakken bliver sendt med GLS.

Sælger afsender ordren i Danmark 1–2 hverdage efter afsendelse af ordrebekræftelse, undtaget herfra er varer, hvor der er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. 

Når kunden modtager ordren, er kunden forpligtet til at undersøge, at produktet/antallet af leverede produkter svarer til kundens ordre, og at produktet/produkterne og dettes/disses emballage ikke er beskadiget eller på nogen måde ændret. Sælger tager forbehold for leveringstiden i tilfælde af force majeure. 

Sælger skal derfor ikke hæfte i tilfælde af forhold, som fremgår af følgende ikke-udtømmende liste, og som forhindrer eller forsinker sælgers overholdelse af aftalen:

Forstyrrelser i driften som følge af lovgivning.

Handlinger foretaget af stats- eller offentlige myndigheder.
Krigshandlinger Terrorisme
Strejker
Fysiske blokader
Lockouter
Brand og naturkatastrofer


Begge parter er i disse tilfælde berettiget til at få udsat deres kontraktmæssige forpligtelse, indtil problemet er ophørt, eller subsidiært er parterne berettiget til at annullere aftalen helt eller delvist uden, at parterne derved ifalder et ansvar herfor i tilfælde af, at problemerne medfører, at opfyldelsen af de kontraktmæssige forpligtelser bliver mere end seks (6) måneder forsinket. Hvis sælgers levering bliver forsinket med mere end 14 dage, er kunden berettiget til at annullere ordren, og eventuelle beløb, der allerede er betalt af kunden, skal af sælger tilbagebetales til kunden hurtigst muligt og senest 30 dage efter sælgers modtagelse af kundens annullering af ordren.

Alle varer afsendes med GLS.

Annullering kan ske skriftligt og sendes pr. e-mail til: info@playground.dk

Gå til top