1-2 dages leveringGratis ReturneringFri Fragt over 500krKundeservice: +45 35308040

Læs alt relevant info om Julen 2018 her...

Luk
Edwin jeans Logo

Edwin har lavet jeans i årevis

I 1947 blev denim for første gang introduceret Japan. De genbrugte og restaurerede udtjente versioner af amerikanske jakker og jeans, men hr. Tsunemi, som er den japanske grundlægger af Edwin, vidste præcis hvordan man skulle genskabe disse slidte items til så de fremstod eksklusivt og lækre, og han opbyggede hurtigt et succesfuldt mærke, der var tilpasset denim entusiaster på verdensplan.

Edwin er blandt de bedste jeans i verden

I dag er Edwin jeans blandt verdens mest bemærkelsesværdige denim mærker i branchen og det japanske team bag Edwin står bag en række ikoniske denim variationer som 'stone washing' og 'rainbow selvage'. Edwin er ganske simpelt et mærke man, som ægte denim fan, ikke kommer udenom, og vi er stolte over at kunne præsentere et bredt udvalg af den klassiske ED-55 i Packyard.
Edwin er den dag i dag et innovativt denim-mærke som udmærker sig ved eksklusive metervarer og fabrikation, unik teknologi og konstant udvikling i design og pasform.

Edwin Jeans
Edwin Jeans

Navnet Edwin kommer af denim

Edwin, er et anagram af ordet "denim" med "m" vendt på hovedet, er de japanske forgængere for indefor denim dillen. Mens virksomheden blev grundlagt i 1947, begyndte den egentlige denimproduktion i begyndelsen af 60'erne. Brad Pitt er talsmand for mærket og har deltaget u en række bizarre (og meget japanske) reklamer for Edwin - tjek dem ud :)

Edwin lifestyle ss18

ED-55 den perfekte jeansmodel

Edwin har et hav af forskellige fits, men i Packyard satser vi på stærkt på modellen Edwin ED-55, som er 11.5oz og 12oz Selvage Denim med en afslappet og konisk pasform med mellemstigning og knaplukning. Hos Packyard finder du fire forskellige wash, herunder Edwin ED-55 Kingston Blue Denim 12oz blue mid coal, Edwin ED-55 Kingston Blue Denim 12oz blue clean wash, Edwin ED-55 Kingston Blue Denim 12oz blue rinsed og Edwin ED-55 CS Ink Black Denim 11.5oz rinsed.

Edwin Collaborations

Edwin er endvidere stærke på spændende collabs med kreative og prominente kunstnere med rødder i skate, musik og kultur, hvilket Packyard, som den eneste forhandler i Danmark, har adgang til og lancerer løbende året rundt.

Gå til top