1-2 dages leveringGratis ReturneringFri Fragt over 500krKundeservice: +45 35308040
Luk

 Douchebags Double Trouble

Med inspiration fra Utahs dramatiske natur lancerer vi hermed Douchebags vildeste farve til dato, Scarlet Red. Og det nye sikre valg, Cloud Gray. Vi har gennemtestet den nye Double Trouble kollektion i alt fra urbane miljøer til Utahs golde saltørken og støvede kløfter, hviket har bekræftet os i at Douchebags endnu en gang har ramt plet. Og i at det rigtige udstyr gør rejsen til en lige så stor fornøjelse som selve destinationen.

Douchebags Scarlet Red taske. Her ses carryall 45L

Scarlet Red

Uforbeholden, dristig, vild og rød - Douchebags' Scarlet Red farve indbefatter alt, hvad vi ønsker at få ud af livet og alle de eventyr det har at tilbyde. Denne farve er til dem der har en indre ild og dem der ikke vil blende ubemærket ind i mængden. Scarlet Red er her for at give livet kant og skille sig ud som ingen anden Douchebag har gjort det før!

Cloud Gray

Cloud Grey farven tager udgangspunkt i Utahs gigantiske saltflader og sandede ørkener. Denne skyggefulde grå farve matcher ethvert miljø og stil hvilket gør det til en sikker vinder uanset hvilken situation du måtte befinde dig i. Og det samtidig er en perfekt makker i fantasien om at være en 007-spion som flyver under radaren med den ultimative stealth colorway. Det er ikke bare en grå taske, det er en "alle anledninger, ingen regler og ingen grænser" grå taske. Så er resten op til dig.

Douchbags Cloud Gray kampagne billede
Douchebags Double Trouble
Douchebags Double Trouble
Douchbags hookup system, sammensæt dine tasker fra douchebags
Gå til top