Douchebags bliver til Db

Når drømme bliver til virkelighed, følger udvikling og forandring. Douchebags, som vi kender dem, leverer stadig de bedste tasker i topkvalitet til lige præcis dit behov – Nu under nyt navn, der afspejler udviklingen og inviterer dig til at bruge fantasien.

Da Douchebags for næsten et årti siden fandt på navnet Douchebags, byggede det på et fælles grundlag om at navnet var sjovt og et navn man huskede. Over de seneste år er navnet dog blevet mindre sjovt og mindre ironisk, end da de startede. Ordet er simpelthen blevet hverdag. Derfor har de nu valgt at skifte navn til Db. Det er stadig samme stærke hold, der står bag brandet, og stadig de samme gode kvalitetstasker, som Douchebags er kendt for. Men for at tage Db til et endnu højere niveau, kan navnet nu afspejle den spændende udvikling, de er igennem.

Hvad betyder Db?

Men hvad betyder Db egentlig? Her bliver det sjovt, det bestemmer du nemlig helt selv! Db kan både betyde Deliciousbagel og Douchebags – eller hvad med Dreambig? Kun fantasien sætter grænser. Db’s community har altid været top engageret, involveret og har haft noget at sige i forhold til den vej Db har bevæget sig, for at blive til det skarpe brand de er i dag. Db’s community fandt på navnet Douchebags, og det er derfor kun naturligt, at vi alle er med på Db’s nye rejse. Hos Packyard fortsætter rejsen derfor naturligvis også med Db – stadig med et stort udvalg i backpacks som The Backpack & The Hugger, rejsetasker som Little Bastard & Big Bastard, weekendtasker som den nye lækre The Sidekick 50L, og velkendte modeller som The Carryall.

db_journey_blog
Mikkel Sørensen