1-2 dages leveringGratis ReturneringFri Fragt over 500krKundeservice: +45 35308040
Luk

Black Ops 98 Limited Edition

Rossignol

Rossignol Black Ops er et superhemmeligt og højt profileret atlet-udviklingsprojekt som indtil nu kun har været tilgængeligt for ganske få af verdens bedste og mest kreative ski-profiler. I Black Ops 98 får du en gennemtestet og stærk ski som er tiltænkt øvede og ekspert skiløbere der benytter hele bjerget som en stor legeplads. De konkrete detaljer om Black Ops 98 forbliver en hemmelighed mellem Rossignols fabrik i Spanien og de atleter (Pro freeskiers Parker White, Chris Logan og Berni Braun) som har stået for udvikling og desing af skiien. Men vores egen skiekspert, Nikolaj Vang, har målt og vejet skien og kørt den i alle former terræn.

Black Ops 98 ifølge Nikolaj Vang

"Black Ops 98 er perfekt til dig hvis du er øvet/ekspert og ynder at veksle mellem park, piste og powder - på en og samme ski.

Black Ops 98 er den ultimative do-it-all ski som besidder en klassisk
træ-kerne konstruktion hvilket giver en lækker blanding af energi (rebound), livlighed og stabilitet. Black Ops 98 er intet mindre end perfekt til dagene hvor man veklser mellem freeride, backcountry freestyle og på større kickers i parken. Og den er samtidig stiv nok til skærende carving-sving på pisten - både når det gælder nypreppede groomers og isende stejlhang. Med Black Ops 98 har du kun brug for et par ski til det hele. Den er ganskle simpelt kongen af legesyge allmountain ski!

Skiens Radius er ikke kommunikeret fra Rossignols side. Men jeg vurderer den til at være 15m. Og jeg enbefaler at man får monteret bindingerne -2.75 cm fra skiens core center.

Enjoy!"

Black Ops 98 Specifikationer

  • Mærke: Rossignol
  • Model: Black Ops 98 - Limited Edition
  • Den findes i længderne: 182 cm og 192 cm
  • Bredde skispids: 130 mm (ved 182 cm)
  • Bredde under foden: 98 mm
  • Bredde bagski: 120 mm (ved 182 cm)
  • Kerne: Træ-kerne (WOOD CORE)
  • Sidewalls: Rektangulært
  • Sidecut: Centreret
  • Pro Riders: Parker White, Chris Logan, Jacob Wester, Sam Favret, Berni Braun

Gratis montering af bindinger: Black Ops 98 leveres uden binding. Vi anbefaler Look Pivot 14 eller Look Pivot 18 med enten 95 mm eller 100 mm skistoppere. Se vores udvalg af bindinger i The Snow Pack. Ved køb af både ski og bindinger i Packyards snow-univers monterer vi glædeligt bindingerne uden ekstra beregning. Du skal blot sende dine støvlers mm-mål til shop@packyard.dk - og du er selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til os hvis du har spørgsmål.

Varenummer: RAGMF01

Vores kunder siger
Gå til top