1-2 dages leveringGratis ReturneringFri Fragt over 500krKundeservice: +45 35308040

Læs alt relevant info om Julen 2018 her...

Luk

Billboard SUP

 

Billboard SUP Heron

Dansk design - født på Themsen

Teamet bag Billboard SUP, de to danske designerer og outdoor-entusiaster, Søren og Kira Strange, har i en årrække haft bopæl i London med Themsen i deres baghave. Themsen er en flod med stærk strøm og skarpe, utilregnelige bølger, og Søren og Kira ledte forgæves efter et oppusteligt SUP-board, der kunne håndtere Themsens vilde karakter. De stabile SUP boards de testede var for langsomme og de hurtige SUP boards var for ustabile. Et SUP board, der kunne håndtere de rodede og intense forhold som de oplevede på Themsen, var nødvendigt, og så gik de to designere i gang med at skabe den ultimative SUP, og efter mange timer ved tegnebordet og ligeså mange tests på Themsen senere, så den første Billboard SUP dagens lys. I Packyard er vi stolte af at være en af de få butikker, der er udvalgt til at kuratere Søren og Kiras nyeste skud på stammen af oppustelige SUPs, og vi kan hermed præsentere Billboard SUP Heron 4 Meter som er den nye og forbedrede version 2 - markedets mest gennemtænkte og bedste oppustelige SUP board.

Det ultimative Stand Up Paddle Board til alle nivauer

Billboard SUP H4 er så stabilt at det giver grønne byboere selvtillid nok til at tage på vandet, og det er samtidig så hurtigt og spækket med højkvalitets features, at det lever op til de strenge krav, som professionelle opdagelsesrejsende og sportsfolk kræver af sit udstyr. Billboard SUP H4 er et hurtigt og stabilt high performance ekspeditions-SUP-board konstrueret til at tage på eventyr langt ud over bymiljøets grænser.

oppustelig sup pakke i carbon

Billboard SUP
Billboard SUP

"Billboard Stand Up Paddle Board har fået tilnavnet "Heron", fordi brættet, ligesom hejren, trives godt i storbyer som London og københavn, såvel som i tropiske vande og på de øde søer i det fjerneste Skotland. Hvis du ser en hejre, er det et sikkert tegn på, at vandet er i god stand!"

- Citat Bill Bailey, The Calm Paddler.

 

 

Gå til top