1-2 dages leveringGratis ReturneringFri Fragt over 500krKundeservice: +45 35308040
Luk

Big Bastard 90L Black Out EVA

Douchebags

Den nye The Big Bastard 90L rejsetaske med op hjul er hermed klar i en opdateret og lækker EVA version.  Big Bastard 90L giver dig mulighed for at medbringe det hele! Denne taske er designet som et stort lastrum indbygget i en stabil rejsetaske på hjul og er designet til at klare rejse med et stort læs.

Big Bastard åbnes i med en enkelt lynlås i en enkelt bevægelse som giver nem adgang til alt hvad du har i tasken - ligesom at have sin egen lastcontainer med på farten. Big Bastard kommer med finktionelle mesh-lommer langs taskens inderside samt en praktisk toplomme på ydersiden.

Denne rejsetaske besidder store og stærke hjul og et robust håndtag som giver jævn navigation. Og Douchebags´ patenterede og smarte Hook-up system gør det nemt kan fastgøre din rygsæk for en ubesværet rejseoplevelse. 

  • Mærke: Douchebags
  • Model: Big Bastard 90L Black Out EVA
  • Farve: Sort
  • Volume: 90 liter
  • Funktion: Rejsetaske

Pris: 2,000.00 DKK

Douchebags The Big Barstard 90L EVA

Med Big Bastard før det let at rejse med flere tasker

The Big Bastard elsker at transportere så meget volume som muligt. Douchebags´ patenterede Hook-up System spiller sammen med alle rygsække Douchebags og omdanner felere produkter til en enkelt enhed. Alt vægt over rejsetaskens hjul sikrer en let og ubesværet rejse.

Let rejsetaske med Rip Cage beskyttelse

Den integrerede rip cage konstruktion består af stærke og lette ABS-lameller gør al traditionel og tung polstring unødvending. Så i Big Bastard får du ikke bare en yderst rummelig, robust og flot rejsetaske, men også en af verdesn letteste 90 liters rejsetasker.

Varenummer: 138E01AW1920

Vores kunder siger
Gå til top