1-2 dages leveringGratis ReturneringFri Fragt over 500krKundeservice: +45 35308040
Luk

Herretøj, streetwear og tekniske kvaliteter

I Packyard har vi en baggrund i ekstremsporten. Derfor har vi fokus på tøjets tekniske funktioner. Tag foreksempel et mærke som Halo som er fashion linie af det kendte Newline. Newline har leveret tøj til militæret. Her finder du ofte nogle detaljer som ren faktisk har en funktion. Også The North Face moderne herretøj med øje for de tekniske deltaljer. For at det hele ikke skal være teknisk, kryder vi vores collection med streetwear brands som Stüssy og 40s and shorties. Stüssy har lavet streetwear siden 80erne. Stüssy har ofte printede t-shirts med artworks fra streetkulturen. Hos Packyard prøver vi at have lidt af hvert derfor er det selvfølgelig også muligt at finde bukser, jakker og accessories.

Alt tøj
Alt tøj

Danmarks største udvalg af Zanerobe

Hos Packyard finder du altid et stort udvalg af produkter fra brands som Zanerobe, Native North og danske Oh dawn. Det skyldes at Playground Distribution, som er vores storebror, distribuere ovennævnte brands. Er der en style fra Zanerobe som du altid har ønsket dig? Send os en mail, og vi tjekker om der skullle være noget til overs på vores hovedlager.

Snart også tøj til piger

Fra februar 2018, forhandler vi ikke kun herretøj men og pige tøj. Glæd dig blandt andet til pige tøjj fra mærker som Stüssy & New Balance.

Gå til top